Netflix-filmen om Eurovision kommer i juni

Will Ferrells komedie om Eurovision kommer på Netflix i juni. Nå er flere detaljer offentliggjort.

Filmen har fått tittelen Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga. I filmen, som slippes 26. juni, ser vi de islandske artistene Sigrit Ericksdottir (spilt av Rachel McAdams) og Lars Erickssong (spilt av Will Ferrell). De to er medlemmer i den fiktive duoen Fire Saga. Nå er også en smakebit fra «Volcano Man», en av låtene i filmen, sluppet. Ifølge Aftonbladet.se skal det være den svenske artisten Molly Sandén som synger Rachels del av låta.

I tillegg til Molly, som i 2018 var Sveriges mest strømmede kvinnelige artist, får vi se flere Hollywood-stjerner og islandske skuespillere. Blant annet Demi Lovato, Dan Stevens og Pierce Brosnan. Molly har også selv deltatt i Eurovision-sirkuset. I 2006 kom hun på tredjeplass i Junior Eurovision for Sverige, og i 2009, 2012 og 2016 deltok hun i Melodifestivalen.

Del:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Relaterte artikler
Torino 2022
Intervjuer

2022: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2022
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien