Ny musikk fra ROXEN!

Foto: ŞTEFAN DACIAN FOLDI

Karantenetiden kan være både kjedelig og trist, men Roxen har klart å gjøre det beste ut av sin karantene! I de siste to månedene, har den rumenske artisten sluppet 3 nye låter «Over and Over», «Escape» og «Spune-mi»

PAX feat. Roxen – Over and Over

«Escape» åpner Home Edition-serien, et spennende prosjekt lansert i april av Roxens plateselskap, som forutsetter at artistene skal lage karantene-musikkvideoer. Roxen fikk æren av å åpne denne serien og spilte inn musikkvideoen til låta da hun selv satt i hjemmekarantene. «Escape» er en utrolig fengende poplåt og musikkvideoen er veldig gøy å se på. Gjennom videoen inviterer artisten seerne til å danse, hoppe og bruke musikken som en måte å flykte fra virkeligheten på.

Roxen – Escape (Home Edition)

Hennes nyeste single heter «Spune-mi» og er en elektropop-låt som Roxen har skrevet sammen med en annen rumensk artist. Selv om låten kom ut for en uke siden, har den raskt fått over 1,5 millioner visninger på YouTube. «Spune-mi» er en fortsettelse av artistens første single «Ce-ti canta dragostea» som kom ut i november 2019 og har fått nesten 23 millioner Youtube-videovisninger. Låten ble raskt en hit og tilbrakte 8 uker på rad på toppen av det rumenske Radio Airplay Chart. 

Roxen – Spune-mi

Roxen er en fersk artist, med et voksende internasjonalt publikum, noe som også skyldes hennes deltakelse i Eurovison 2020. Hun skulle etter planen representere Romania i årets konkurranse med sangen «Alcohol you». Det blir ikke «Alcohol you» neste år, men Roxen får likevel muligheten til å representere landet sitt i Eurovision Song Contest 2021. 

Hva synes du om Roxens nye utgivelser? Hvilken låt er din favoritt?

Del:
Relaterte artikler
MGP 2023
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien