OG3NE med vakker Eurovisionmedley

Søstrene Lisa, Amy og Shelly Vol gledet mange med sin Eurovisionlåt Lights & Shadows for Nederland i 2017, en sang som var en hyllest til deres mor som døde av kreft noen måneder etter at søstrene ble nr. 11 i finalen.

Som mange andre artister har de når land etter land har vært stengt ned grunnet koronapandemien tydd til nettet for å glede fansen med sine vakre harmonier. Det har de gjort ved å spille inn hjemmevideoer med medleyer av kjente og kjære sanger. Og gledelig nok har de også spilt inn en vakker medley med Eurovisionlåter de er glade i.

Her kan du kose deg med Johnny Logans første vinner What’s Another Year fra 1980, ABBA’s ikoniske Waterloo fra 1974, Katrina & The Waves’ Love Shine A Light fra 1997 og Loreens Euphoria fra 2012 før de avslutter med sin egen låt som de smeltet mange hjerter med for tre år siden.

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien