Ny musikk fra Kate Miller-Heidke

Kate Miller-Heidke, som representerte Australia med sangen «Zero Gravity» i Eurovision Song Contest 2019 i Tel Aviv, har kommet med ny musikk.

Den nye låten hennes heter «This Is Not Forever». Den har et sterkt budskap, som er spesielt relevant under den pågående COVID-19 pandemien. Budskapet er at det som skjer nå ikke kommer til å vare for alltid, men relasjonen til pandemien var ikke hensikten da hun skrev sangen. Den ble skrevet for omkring et halvt år siden, men hun skal ha valgt å slippe den nå for å minne oss på at denne spesielle situasjonen ikke vil vare for alltid.

Kate Miller-Heidke ble en av forhåndsfavorittene før fjorårets Eurovision Song Contest. «Zero Gravity» blandet pop og opera på en unik måte, og med et ellevilt sceneshow tok hun Australia til en 9.plass i konkurransen.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien