Dotter ute med oppfølgeren til «Bulletproof»

Foto: Kristoffer Jansson

Svenske Dotter ble en stor favoritt hos mange etter deltagelsen i årets Melodifestival, der hun endte opp på en andreplass bak The Mamas. 

«Bulletproof» ble en stor suksess og lå lenge øverst på Spotify av alle årets Mello-låter og var også på 1. plass på den svenske radiolisten store deler av våren. 

Nå er Dotter alias Johanna Jansson ute med oppfølgeren, som har fått tittelen «Backfire».

– Jeg skrev låten sammen med kjæresten min Dino (produsent Dino Medanhodzic). Vi skrev den på en akustisk gitar i løpet av et kvarter – alt gikk kjemperaskt. Så satte jeg meg litt for meg selv og jobbet med teksten, det er som oftest sånn tekstene mine kommer til. Jeg hadde i ett års tid båret på en tung greie som jeg trengte å skrive av meg, så teksten til «Backfire» var veldig selvfølgelig og direkte for meg, forteller hun i en pressemelding.

Artisten delte denne uken også et Facebook-innlegg der hun forteller hvor mye den nye låten betyr for henne, og at det å skrive den hjalp henne gjennom en veldig tøff tid.

12. juni kommer det også en musikkvideo til låten. 

Lytt til Backfire nedenfor!

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien