KEiiNO inviterer til dans!

Foto: Kjell-Gunnar Nilsen // Vinterpride

Vi er allerede kommet fem dager inn i Juni, den første sommermåneden. Ikke bare er dette den første sommermåneden, men det er også den offisielle pride måneden. Og i den forbindelse vil KEiiNO by deg opp til dans! Eller nesten da iallefall..

For den 27. Juni har KEiiNO videopremiere på deres ny coverlåt «I Wanna Dance With Somebody (Who Loves Me)» av ikoniske Whitney Houston. Låten slippes allerede Fredag 19. Juni, men uken etter kommer altså musikkvideoen til låten. Og i denne musikkvideoen vil KEiiNO at nettopp du skal bidra. Med å danse!

Sangen vil bli en offisiell pride sang og alle inntektene fra innspilling, video ect.., vil gå til «Global Pride Organisation».

Dette skriver KEiiNO på deres Facebookside:

https://www.facebook.com/keiinomusic/photos/a.235547450667437/547112336177612/?type=3&theater

Ønsker du å delta?

Du kan danse til hvilken som helst del av avspillingen, men minimum 4-bar, som er ca. 9 sekunder. Når du filmer, så film helst i liggende landscape mode, og ikke stående. Du kan filme hvor du vil både inne og ute, men pass på at det er godt nok med lys. Prøv å få den beste oppløsningen som mulig. Last opp videoen til en side der du kan få en link ut av den, og send den til [email protected] senest 8. Juni. Musikkvideoen vil ha premiere under Global Pride 27. Juni.

Her kan du høre snippeten:

Vil du presave låten? Det kan du her: http://bit.ly/30cdyz6

Hva tenker du? Skal du bli med å danse? Del med oss i escNorge på Facebook!

Del:
Relaterte artikler