Kroatia finner ny representant til Eurovision 2021

Den som skal representere Kroatia i Eurovision 2021 skal bestemmes gjennom en ny versjon av den nasjonale konkurransen Dora.

Damir Kedžo, som skulle representere Kroatia i årets utgave av Eurovision med låten Divlji Vjetre, hadde uttrykt interesse for å stille neste år også. Sjefen for den kroatiske delegasjonen, Uršula Tolj, bekrefter imidlertid at den neste representanten skal velges gjennom deres nasjonale konkurranse, Dora.

Damir Kedžo – Divlji Vjetre

Uršula berømmer Damir for innsatsen til tross for situasjonen rundt avlysningen av årets Eurovision, og sier han fikk promotert seg selv og sangen på en verdig måte. Dette gjennom både sosiale medier og Eurovision: Europe Shine a Light.

Med dette sagt, må Damir konkurrere i Dora igjen for å få representere Kroatia i neste års Eurovision. Han skal tidligere ha uttalt at han kunne tenke seg å delta, så lenge han har den riktige låten. Kanskje får vi se han igjen neste år?

For å lese mer om Kroatias deltakelse i Eurovision kan du trykke HER.

Del:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Relaterte artikler
Torino 2022
Intervjuer

2022: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2022
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien