Breathe! sier Senhit

Nok en gang er Senhit, også kalt den «mest internasjonale Italienske artisten» fra San Marino ute med ny singel

Tidligere denne uka kom «BREATHE», den nye etterlengtede singelen av den italiensk-eritreiske sangeren SENHIT, som i 2021 skal representere San Marino i Eurovision, tilgjengelig på streaming og digitale plattformer. Sangen er en enkel sommerdans som feirer livet og viktigheten av å bli ført bort av entusiasme i et katartisk utbrudd. Et frigjørende rop for å lansere en viktig melding om å vende tilbake til «å puste», selv om dessverre ikke alt rundt oss er som vi ønsker. «Breathe» ble skrevet av Gianluigi Fazio, Mads Løkkegaard og Amanda Thomsen, produsert av Gianluigi Fazio.

Her kan du høre den nye låta

Del:
Relaterte artikler
MGP 2023
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien