Ny musikk fra baltiske ESC-artister!

Elina Born, som deltok sammen med Stig Rästa for Estland i 2015 og Litauens representant i 2019, Jurijus Veklenko har kommet med ny musikk.

Elina Born ble stor stjerne i Estland etter at Stig Rästa valgte henne som sin medvokalist på Goodbye to Yesterday som ble nr. 7 i 2015-finalen i Wien. Hun har gitt ut et album og flere singler og er nå aktuell med låten Niiea sammen med rapperen villemdrillem. Sangen handler om at selv om en uke til tider kan være tøff å komme igjennom, så blir det lettere når en er sammen med noen en er glad i.

Jurijus Veklenko var svært uheldig ifjor da han ble nr. 11 i sin semifinale, et fattig poeng fra finaleplass med sin Run With the Lions. Han fulgte opp Eurovisiondeltakelsen med sitt debutalbum «Manu Sapnuose», og nå er han ute med en helt ny låt. Apie ja betyr «Om henne», og handler om hvor vanskelig det kan være å gi slipp på en ex-partner.

Så, hva synes du om den nye musikken til disse ESC-artistene fra Baltikum?

Del:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Relaterte artikler
Torino 2022
Intervjuer

2022: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2022
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien