Lisa Børud hedrer ektemannen i ny låt

Lisa Børud er tilbake med sin første låt etter MGP-deltagelsen.

Børud ble en stor favoritt med låten «Talking About Us» i årets MGP, selv om hun ikke nådde finalen. Nå er hun tilbake med en ny låt, «Me Without U».

– «Me Without U» er en feelgod sommerlåt og den handler om det å trenge et annet menneske og at den personen får frem sider ved deg som ingen andre gjør. Sangen betyr mye for meg fordi den gjenspeiler mitt forhold til mannen min, Chris-Michael, som jeg giftet meg med for 1 måned siden. Han får frem sider av meg som jeg ikke visste at jeg hadde en gang, og nå er de en del av hvem jeg er. Som mennesker trenger vi hverandre og vi er sterkere og bedre sammen, forklarer Lisa.

Lisa Børud spilte inn sitt første album allerede som 5-åring og vokste opp i en særdeles musikalsk familie, der de sammen turnerte over hele Norge. I løpet av 12 år ga hun ut 8 album, 2 DVD-er og 2 samlealbum.

Etter hun ble ferdig med hiphop-danselinjen på Bårdar i Oslo, var hun med i Stjernekamp i 2017. I 2018 danset Lisa for Alexander Rybak i Eurovision i Lisboa, og i år deltok hun altså for første gang i MGP selv.

Lytt til «Me Without U» her:

Del:
Relaterte artikler