JÆGER har sluppet Crocodile Killer!

Jæger er en av artistene som fikk et løft gjennom MGP i 2020. Nå vil NRK løfte norsk musikkliv ved nye delfinaler og stor finale i 2021 Foto: Alexander Gjørøy / escNorge.no

JÆGER er endelig ute med ny låt. Låten heter Crocodile Killer!

Anna Jæger som går under artistnavnet JÆGER var med i årets Melodi Grand Prix med låta «How About Mars». Nå har hun sluppet ut en ny låt.

JÆGER sier til escNorge :«Etter år med eksperimentering og låtskriving har jeg endelig funnet min sound og er klar til å slippe min første Extended Play. Første sang ut er Crocodile Killer.
Disse låtene tar deg med inn i JÆGER sin personlige og rare elektro-pop univers.
Crocodile Killer er en annerledes, rar og mørk låt. Under elektro-pop’en gjenkjennes brokker av klassisk musikk. Bli med inn i sumplandskapet blant kvinnenene som jakter krokodiller.»

Tekstene til JÆGER er ærlige og rå. Hun er ikke kjent for å holde tilbake, verken i form eller tekst. Det vises også i denne låta.

JÆGER har her samarbeidet med Toukan Record i Nederland. De produserte også «How About Mars». Til høsten kommer hun med en ny EP med flere låter. Vi gleder oss!

Hør låta her! Hva synes du?

Anna Jæger er fra Oslo og Asker, men har bodd store deler av oppveksten i Canada og USA. JÆGER kombinerer inspirasjon fra sin oppvekst og ønsker å få «elektro-pop-rock» til Norge. Artister som inspirer henne er Tove Lo, Elle King, Billie Eilish, Robyn og Halsey.

JÆGER var deltaker på «The Voice» på TV2 i 2017, og hadde Morten Harket. I 2020 var hun med i Melodi Grand Prix med låta «How About Mars».

Hør «How About Mars» her.

Hva synes du om den nye låta til JÆGER?

Del:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Relaterte artikler
Torino 2022
Intervjuer

2022: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2022
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien