Nederlands JESC-uttaking til Ahoy Arena

Allerede 26. september blir det Grand Prix i Ahoy Arena, når den nederlandske kringkasteren arrangerer sin nasjonale uttaking til Junior Eurovision.

Årets Junior Eurovision avholdes i et TV-studio i Polens hovedstad i slutten av november. Nederland og AVROTROS skal velge sitt bidrag nasjonalt, og har valgt Ahoy som arena. Ahoy Arena skulle egentlig huset årets tre Eurovision-show, men er igjen valgt som arena for Eurovision neste år.

Det blir ikke en vanlig nasjonal uttaking til Junior Eurovision i år, for det er kun deltakernes familiemedlemmer som får se showet live fra salen. På grunn av koronaviruspandemien vil ikke publikum bli invitert. AVROTROS begrunner avgjørelsen med at «det vil være uforsvarlig å samle så mange nederlandske barn for å synge, danse og rope».

Ahoy Arena har tidligere vært vertskap for Junior Eurovision i 2007.

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien