Dotter i samarbeid med annen deltaker fra Melodifestivalen!

Mange kjenner Anis don Demina fra Melodifestivalen 2020. Der kom han på en god femte plass med låta «Vem e som oss». Nå har han samarbeidet med artisten Dotter og sluppet låta «Temperatur».

Anis har sluppet en video med låta og teksten på YouTube. Se den her:

Låta er en uptempo låt som Anis Don Demina er kjent for. Anis og Dotter er et godt team sammen, og får virkelig skapt temperatur!

Den nye EP’en til Anis heter «ARTIST» og ligger nå ute på Spotify. Her har han også samarbeid med tidligere Eurovision-deltaker Eric Saade. Han representerte Sverige i konkurransen i 2011 med låta «Popular».

Hør EP’en her:

Anis Don Demina debuterte i Melodifestivalen i 2019 sammen med Zeana og låta «Mina bränder». Låta gikk ikke videre fra semi-finalen.

Han deltok igjen i Melodifestivalen i 2020 med låta «Vem e som oss» der han kvalifiserte seg videre til finalen gjennom andre sjansen. Han endte til slutt på en respektabel femte plass med 82 poeng.

Johanna Maria Jansson aka Dotter debuterte i Melodifestivalen i 2017 der hun var med å skrev Mariette sin låt «A Million Years». Låta kom på en fjerde plass i finalen. I 2018 kom Dotter tilbake, denne gangen som artist. Låta «Cry» kom på en sjette plass i semifinalene.

I 2019 var hun med å skrev låta til Lina Hedlunds «Victorious». Denne låta endte på plass nummer elleve i finalen. Tidligere i år deltok hun som artist igjen med låta «Bulletproof». Hun kom på en andreplass, bare ett fattig poeng bak The Mamas. Dette er jevneste resultatet siden Melodifestivalen i 2014.

Hva synes du om låta «Temperatur»?

Del:
Relaterte artikler