Dette landet blir heller ikke neste år å delta i Eurovision

Som alltid er det en skuffelse for oss hardbanka Eurovisionfans, når enkelte Europeiske land velger å ikke stille opp i Eurovision igjen. Denne gangen er det Slovakia som melder at de ikke blir å se i neste års konkurranse i Rotterdam.

Slovakia føyer seg inn i rekken med flere andre land

Det er flere land som har meldt at de ikke blir å se i neste års konkurranse. Dette blant annet Andorra, Luxembourg, Tyrkia, Marokko og Monaco. Riktignok har Andorra meldt noen spennende, dog ubekreftede nyheter for 2022, som du kan lese mer om her.

Får vi se Slovakia igjen i Eurovision Song Contest?

Sist landet deltok var i 2012 med låten «Don’t Close Your Eyes» av Max Jason Mai. Låten kvalifiserte seg ikke, og endte på 18. plass i sin semifinale med 22 poeng. Landet kvalifiserte seg heller ikke i 2010, eller 2011. Slovakia har også slitt ellers, og det er kanskje derfor de ikke har valgt å returnere? Uansett så håper vi å se de igjen i konkurransen så fort som mulig. Landet har deltatt siden 1994.

Her er et gjensyn med Slovakia sin siste Eurovision låt. Hva synes du om denne?

Håper du på et gjensyn med Slovakia i ESC? Og hva tror du er grunnen til at landet har vært borte fra ESC så lenge? Del med oss i escNorge da vel!

Del:
Relaterte artikler