Roxen slipper ny singel «How to Break a Heart»

Romanias representant er tilbake med ny kjærlighetslåt på engelsk. Roxens nyeste singel heter «How to Break A Heart» og ble sluppet sammen med en tilhørende musikkvideo. Teksten handler om svik, løgn og hvordan man kan komme over kjærlighetssorgen.   

ROXEN – How To Break A Heart

Singelen ble også utgitt internasjonalt som følge av det nyeste samarbeidet mellom Warner Music og Roxens plateselskap, Global Records. Det ble nylig kunngjort at Global Records er den rumenske lisensinnehaveren av Warner Music utgivelser i Romania. Partnerskapet mellom disse to plateselskapene vil dermed begynne med en kampanje for å støtte ROXEN, en artist som har oppnådd lokal suksess, og blitt valgt ut til å representere Romania i Eurovision Song Contest. 

Roxen skulle etter planen representere Romania i årets konkurranse med sangen «Alcohol you», men konkurransen ble avlyst på grunn av coronaviruset. Det blir ikke «Alcohol you» neste år, men hun får likevel muligheten til å representere landet sitt i Eurovision Song Contest 2021. 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien