Vasil i vinden

Vasil Garvanliev som skulle ha representert Nord-Makedonia i år, ligger ikke på latisden selv om det ikke ble noe Eurovision deltakelse. Nå er han ute med enda en ny låt!

Han ligger ikke på latsiden den gode Vasil, men lager musikk for alle livets anledninger. Selv om det ikke ble Eurovision, vant han sangkonkurransen World Folk Vision tidligere i år og nå er han ute med ny låt. Vasil selv beskriver låta si som «en kjærlighetssang for sommeren, men som også tar for seg det verden går gjennom nå: indre kamp og mentale problemer. Jeg skildrer alt dette gjennom dans. «

Som vanlig når Vasil lager musikk og vidoer legger han vekt på det estetiske og skjulte meldinger, og vi ser denne gangen Vasil i en enda mer unik tilnærming med stil, bevegelser og kroppsspråk. Han uttrykker historien sin som selvkamp med de faktiske omstendighetene, fanger opp og tar for seg samtiden vi alle lever og møter globalt.

Vasil selv har skrevet sangen sammen med Tanja Brkovska. Nedenunder kan du se videoen til PriKazna (min historie)

Del:
Relaterte artikler