Agnete gjør comeback i Hver gang vi møtes

Foto: Tommy Hansen / escnorge.no

Innspillingen av en ny sesong er i gang, og også i år er det flere MGP-artister med på gården.

Agnete Johnsen er kjent for de fleste gjennom MGPjr, MGP og Eurovision, og som vinner av Skal vi danse i 2014. Under Eurovision i 2016 slet hun psykisk, men har brukt årene etter til å finne seg selv. Et av resultatene er at hun har byttet ut Johnsen med Saba, det samiske pikenavnet til sin mormor.

Til VG kan Agnete avsløre mer rundt det å nå skulle være en av deltakerne i Hver gang vi møtes.

– Ja, hva skjedde … Det er jo veldig lenge siden, men jeg tror nok det var at jeg ikke hadde det så bra personlig, i tillegg til en pressende situasjon, en pressende jobb der og da. Det ble en dårlig kombo, og det var ting jeg kanskje skulle ha tatt tak i for lenge siden, som jeg ikke hadde gjort. Så jeg har brukt noen år på å bli godt kjent med meg selv og finne ut av hvem jeg egentlig er og hva jeg vil. Så jeg føler at jeg har vokst mye på den erfaringen som jeg fikk i Stockholm også, sier Agnete Saba til VG.

På deltakerlisten finner vi også andre kjente MGP-navn. Eurovision-vinner Hanne Krogh og Stian «Staysman» Thorbjørnsen skal bidra med låttolkninger i programmet. De resterende deltakerne er Maria Mena, Trygve Skaug, Arne Hurlen og Hkeem.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien