Kevin Haugan klar for MGP2021?

Det er allerede på tide å tenke litt på hvem som kan være aktuelle for neste års MGP. Vi i escNorge har særlig lagt merke til ett navn som har dukket opp i MGP-universet denne uka.

Som vi har skrevet tidligere på escNorge blir det MGP neste år. Fem delfinaler og én stor finale i løpet av Januar og Februar. Fristen for innsending av låter var 16.august. I tillegg til de innsendte farter nå MGP-sjef, Stig Karlsen, rundt på låtskriver-camper for å finne, eller spesiallage neste års store MGP-vinner.

Denne uka har Stig vært sammen med låtskrivere i Fjordmusic-group som har 9 studioer rundt i Oslo, 13 låtskrivere og 11 produsenter. Disse har hatt ett mål, og det er å lage låter til neste års MGP. Et av navnene som har duket opp i forbindelse med denne låtskriver-campen er Kevin Haugan.

Vi finner Kevin Haugan tagget i flere av instagram-oppdateringer som er lagt ut av Fjord Music grput denne uka. Selv skrev han i en insta-story, mens han hoppet repeterende splitthopp, at han i alle fall kunne love show i MGP2021. Navnet hans har da også vært nevnt på «ryktebørsen» foran neste års MGP. Det er derfor neppe helt usannsynlig at han deltar aktivt på låtskrivercamp for å finne en låt han kunne tenke seg å delta med i MGP. Han er tross alt mer kjent som utøvende artist, enn som låtskriver for andre.

Fjordmusic group har lagt ut flere bilder fra låtskrivercampen sin.

Kevin Haugan er en artist som er som skapt for både synge og danse. Med sine 18 år har han en imponerende merittliste. Han er blant annet kjent fra TV-seriene «Snøfall» og «Generasjon Z». På teaterscena har han spilt i 12 stykker. Blant andre «Jungelboken», «Billy Elliot», «Reisen til Julestjernen» og «Utafor. I fjor sommer hadde han en liten hit med sommerlåta «Mi Amor». Er det latino vi kan vente oss dersom han er aktuell i MGP2021 også?

Kevin Haugan kan være en av artistene vi får oppleve i neste års MGP2021.

I sommer har han turnert landet rundt sammen med to danseinstruktører for å holde «worskhops» for alle som vil være med lære mer om dans. Etter workshopen har Kevin Haugan hatt konsert for deltakerne.

En mannlig artist som er dyktig foran kamera, danser som en gud og synger som en skikkelig pop-stjerne ville på mange måter være en drømmeartist for Stig Karlsen og co når de nå leter etter artister og låter til MGP 2021.

Men NRK holder som vanlig kortene tett inntil brystet. Men vi i escNorge skal følge med framover og se hva vi snapper opp her og der.

Neste uke reiser MGP sjef Stig Karlsen opp til Rena og «The Woods» hvor det skal være en ny ukes låtskrivercamp. På en slik camp starter mandagen med pep-talk og litt bakgrunn for konkurransen. Deretter deles låtskrivere og produsenter inn i grupper for å lage låter, som de på kvelden hører på og kanskje stemmer over. Mest for moro skyld. Så finpusses låtidéer utover i uka, og til slutt sitter en forhåpentligvis igjen med låter som kan bli med i MGP.

Såvidt vi har forstått var både fjorårets låter «How about Mars» med Jæger, «Come alive» med Geirmund og «Take my time» med Sondrey resultater av låtskrivercampen hos «The Woods» i fjor.

http://www.keveinhaugan.no

https://www.instagram.com/kevinhaugan/

https://open.spotify.com/artist/3xc53C9KXeTa5wZ4yehexR?si=vG9v285mRp2fAH3QQ55YOA

https://www.facebook.com/kevinhaugan.no

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien