Jan Eggums datter vant MGPjr-finalen

Hennika Eggum Huuse vant den 19. utgaven av MGPjr i Oslo Spektrum lørdag kveld.

MGPjr gikk av stabelen i Oslo Spektrum i går kveld, uten publikum. Det var Jan Eggum og Kaia Huuses datter Hennika som stakk av med troféet etter at de åtte finalistene hadde kjempet om seieren. Vinnerlåten heter «Kan ikke la deg gå».

https://www.youtube.com/watch?v=OUosWTYE9wU

Begge foreldrene har tidligere deltatt i Melodi Grand Prix, men aldri vunnet. Dette var tredje gang Hanneka hadde meldt seg på MGPjr, men første gangen hun kom til finalen. Og det ble familiens første MGP-seier. Finalen skulle egentlig funnet sted i mai, men ble flyttet til august på grunn av koronapandemien.

Kveldens programledere var YouTuber Victor Sotberg, også kjent fra Skal vi danse, og NRK-programleder Selma Karlsen. Og for første gang siden MGPjr ble startet i 2002 var det med et bidrag i sjangeren EDM, fremført av Patrick.

Del:
Relaterte artikler