Fred Buljo ute av dansen!

Vår kjære Fred Buljo fra KEiiNO er ute av dansen i Skal vi danse. Dagens Tango ble hans siste dans.

Det var i dag et stort spenningsmoment når Fred Buljo skulle ut på dansegulvet for sin Tango. Det var i kveld filmkveld på Skal vi danse, og filmen Fred skulle danse til var Matrix. Selv om Fred i dag gjorde en god Tango, var ikke dommerne like imponert. Tross i at han fikk nesten 10 poeng mer enn forrige gang, så ga dommerne i kveld Fred bare 21 skarve poeng etter sin oppvisning på parketten på H3 Arena, ute ved Fornebu. Dette førte til at Fred havnet nederst, med lavest score fra dommerne. Dette, sammens med stemmene fra seerne var dessverre ikke nok til å komme videre i kveld.

Med denne korte artikkelen, ønsker vi å takke Fred for en flott wienervals, en flott Samba og avslutningsvis en råstilig tango!

Takk for dansen Fred!

Hva synes du? Var det fortjent at Fred og Lillian røk ut? Eller fortjente de å bli med videre? Hvilken av Fred sine danser var best? Bør Tom eller Alexandra ut på parketten? Isåfall hvem? Del med oss i escNorge på Facebook da vel!

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien