Stor Eurovision-nasjon er klar for 2021!

Da har også Russland bekreftet sin deltagelse i Eurovision Song Contest 2021. Landets representant vil også neste år velges av Russlands Channel One.

Selvom Russland har bekreftet deltagelsen, er det fortsatt usikkerhet rundt hvordan utvelgelsen vil foregå. Sannsynligheten er stor for at de går for en intern utvelgelsesprosess, slik de har gjort siden 2013.

Foto: C1R

Spenningen er stor om årets deltagere, Little Big vil bli invitert til å representere landet igjen i neste års konkurranse. Senest i april gjorde bandet det klart at de var interessert i å returnere til konkurransen, noe de den gang var usikre på om ville være mulig. Siden det nå er klart at det er Channel One som igjen vil stå for utvelgelsen, styrker nok det Little Big’s muligheter. At de i tillegg har tidenes mest sette Eurovision Song Contest video på You Tube, taler nok også til bandets fordel.

Mens vi venter på flere nyheter om Russland deltagelse i Rotterdam til neste år, kan vi jo koste på oss ett gjensyn med årets bidrag «Uno».

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien