KEiiNO med NY låt

«My Transarctic lover. Oh, you got me cold. Boy you’re freezing me, but your hotness is fever.« Slik lyder refrenget på KEiiNO’s helt rykende ferske låt Transartic Lover som ble sluppet i natt ved midnatt, natt til Fredag.

Låten er et samarbeid med den norske artisten Sordal. Et samarbeid som kanskje ikke de fleste ville sett for seg? Men 2020 har jo heller ikke blitt som forventet. Dette gjelder også for KEiiNO. Som de aller fleste andre i bransjen har også KEiiNO fått både utenlandsturné og festivaljobber kansellert, og supergruppen har måtte tilbrakt sommeren her hjemme i Norge. Dette har overhodet ikke vært i planene deres, men det har resultert i mye spennende som vi etter hvert kan se frem til. Det blir mye ny musikk å se frem til fremover med første singelslipp nå i dag.

Fra hyttetur til ny hit

Det var på en hytte i Lyngør midt i mellom Risør og Tvedestrand at den nye låten til KEiiNO ble til. Transarctic Lover er som sagt et samarbeid med den norske artisten Sordal. Sordal er innenfor sjangrene folk-rock med innslag av pop, roots, country og americana. Soundet er inspirert av 80-tallets synth og queer-pop. Teksten er en uhøytidelig historie om en romanse med et sjømonster med imponerende mojo. Låten er en hommage til 90-tallets tyggispop.

Falle for noe uforventet

Låten handler helt enkelt om å falle for noe uforventet. Transarctic Lover handler om å falle for noen man ikke forventer å bli betatt av. Og det kan alle i trioen og sikkert ganske stor del av befolkningen relatere seg til.

Blir det julemusikk fra KEiiNO i år?

Vi husker alle trioens fantastiske versjon av Storbyjul i fjor. Låten best kjent som «Fairytale of New York», oversatt og gjort kjent av Halvdan Sivertsen her hjemme. Nå som det nærmer seg jul så er vi flere som er spente på om det blir en julelåt i år. Svaret på det er at en direkte julelåt blir det ikke, men det kommer en låt i slutten av November som KEiiNO velger å kalle en «sesongriktig» låt. Så det blir spennende å se hva slags låt dette blir, og det er godt å vite at det ikke er lenge til neste hit fra Eurovisiontrioen. Så får vi i mellomtiden nyte den nye fantastiske singelen «Transarctic Lover» og dra minnene våre tilbake til det glade 80-tall.

Hør den helt nye, rykende ferske KEiiNO låten her!

Hør den NÅ!

Hva synes du om den nye låten? Del det med oss i escNorge da vel! Kanskje du også har falt for noe som du ikke forventet å bli betatt av?

PS: Vil du ha teksten til låten? Den finner du her.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien