Ulrikke – Spend Christmas with Me

Ulrikke følger opp suksessen av «Nyttårsnatt» med julealbumet «Spend Christmas with Me». Dette er Ulrikkes første studioalbum, og en stor drøm som nå går i oppfyllelse.

– Jeg har alltid drømt om å lage et julealbum. Jul står høyt i min bok, og jeg elsker virkelig juletiden. Det er noe helt spesielt med den tiden av året, også føler jeg meg ekstremt heldig som får lov til å spre litt ekstra juleglede, nå både med julealbumet, og forhåpentligvis via julekonsertene mine – for femte året på rad, står det i pressemeldingen.

Albumet består av en god miks mellom folkekjære julesanger og noen splitter nye:

Ben Adams med på tittelsporet
Ulrikke og Ben Adams, kjent fra A1 og MGP 2010, fikk mye oppmerksomhet da de sang duetten «Shallow» på Allsang på Grensen sommeren 2019.

– Ben og jeg har jobbet så godt sammen siden Allsang, også ønsket jeg meg en kul julepop-låt på albumet, og da var det ingen andre jeg kunne tenke meg å skrive med enn Ben. Duetten vår er også tittelsporet på albumet.

Ben Adams var også med å skrive «What Would You Do For Love» som Ulrikke slapp i sommer.

Skal føle at du er på julekonsert
– Det jeg håper med albumet er at det skal være noe for enhver. Det er både dansbare låter, bake-vennlige låter, og kanskje en låt eller to du kan felle en tåre til. Det har også vært viktig for meg å holde på «live»-følelsen. Når du lytter til «Spend Christmas with Me» så skal du føle at du er på en av julekonsertene mine. Derfor er låtene spilt inn med blant annet live musikere, «one-takes», og uten å fjerne bittesmå kremt eller pust. Jeg tror til og med du hører hunden min Onyx gi et lite snork på en av låtene, ler Ulrikke.

Nyttårsnatt
For to uker siden slapp Ulrikke og Trygve Skaug første singel fra julealbumet. «Nyttårsnatt» har til nå fått 48.700 avspillinger på Spotify, og forrige fredag kom de musikkvideo til låta:

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien