ROXEN gjør et drømmesamarbeid med Alexander Rybak

Foto: TVR

Romanias representant har kommet ut med ny låt i samarbeid med Alexander Rybak. Den nye singelen til Roxen heter «Wonderland» og ble sluppet sammen med en tilhørende musikkvideo. 

«Wonderland» er en uptempo danselåt med fengende refreng og Rybak med sitt unike fiolinspill løfter låten veldig og gir den et ekstra drømmende preg. Musikkvideoen representerer en nytolkning av historien «Alice i Eventyrland». 

Roxen x Alexander Rybak – Wonderland

Wonderland føles som en drøm som går i oppfyllelse. Det var en stor glede for meg å lage låten og også å samarbeide med Alexander Rybak. Han er en artist som jeg beundrer veldig. Jeg er utrolig glad i denne låten og musikkvideoen er en av favorittene mine. Hele dette konseptet passer meg perfekt. Jeg kjenner igjen meg selv i denne historien og historien er en del av meg og universet mitt. Jeg vil at både låten og videoen skal få deg til å drømme deg bort og la tankene dine føre deg inn i en fantasiverden.

Den rumenske artisten har også fortalt at hver gang hun har deltatt i musikkonkurranser i årene som fulgte etter Rybaks seier, var det alltid noen deltakere som fremførte Fairytale. Nå innrømmer hun at det er en stor ære for henne å kunne samarbeide med Alexander Rybak og hun føler seg utrolig takknemlig og heldig som har fått denne muligheten. 

Hva synes du om den nye singelen til Roxen? Kan «Wonderland» være en potensiell kandidatlåt for Eurovision?

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien