De estiske låtene er sluppet

Estiske ERR har sluppet alle de 24 låtene som skal delta i Eesti Laul 2021.

Nå begynner det faktisk å dra seg til for oss Eurovisionfans! Festivali i Kengës i Albania er senere denne måneden, Israel har sluppet ni låter som skal koke ned til den Eden Alene skal delta med i neste års Eurovision, og nå er altså låtene fra Estland ute. Semifinalene er 18. og 20. februar og den store finalen i Tallinn er 6. mars.

Blant deltakerne i 2021 finner vi årets vinner Uku Suviste, som ikke fikk en direktebillett til Eurovision. I tillegg er det valgt ut 23 andre artister som skal delta i de to semifinalene 18. og 20. februar. Finalen vil bli holdt 6. mars.

Så hvem mener du bør vinne Eesti Laul 2021? Og har Estland her funnet en låt som kan gå av med seieren i mai neste år?

Del:
Relaterte artikler