Flere MGP-stjerner med i kveldens Maskorama

Foto: Jan Egil Ådland/NRK

NRKs Maskorama har blitt en skikkelig schlager! Den nasjonale gjetteleken har blitt vinterens store snakkis her i landet, med cirka 1 million seere hver helg, og bak maskene har det allerede skjult seg to tidligere MGP-stjerner i Enhjørningen – Inger Lise Rypdal, og i Puddelen – Mia Gundersen.

I kveld skal de fire gjenværende deltakerne synge duetter, og her får vi et gjensyn med tre MGP-stjerner vi kjenner godt.

Vikingen & Ulrikke Brandstorp: Urettferdig – Hkeem, Unge Ferrari

Foto: Jan Egil Ådland/NRK

Årets MGP-vinner, Ulrikke Brandstorp, synger duett med Vikingen i kveld, men derfor er det også mange øyebryn som nå heves. Blant de mest trofaste MGP-seerne er det mange som er skråsikre på at Brandstorp selv skjuler seg bak en av figurene i det populære showet! Ulrikke har fått masse «Attention» fra de som er sikre på at hun er konkurrenten til Vikingen, nemlig Trollet. Selv nekter hun for dette.

Jeg har jo visst at jeg skulle synge duett en liten stund, så da har det vært ekstra spesielt når folk har spurt om jeg er Trollet og jeg ikke har kunnet fortelle noe, sier hun til NRK.

Raylee & Elgen: Burning Down the House – Talking Heads

Foto: Jan Egil Ådland/NRK

MGP-veteran Raylee kom seg helt til gullfinalen i årets Melodi Grand Prix. Raylee liker det «Wild» og da må det være hennes kopp te å dele scene med skogens konge, selveste Elgen.

Knut Anders Sørum & Ravnen: Kids – Robbie Williams, Kylie Minogue

Foto: Jan Egil Ådland/NRK

Knut Anders og Ravnen har nok det til felles at de liker å fly høyt. Sørum representerte Norge i Eurovision Song Contest 2004 med «High». Den tildligere Stjernekamp-vinneren sier han syns det er absurd å synge duett med noen han ikke vet hvem er.

Jeg gleder meg veldig! Dette er absurd – det å synge sammen med noen du ikke vet hvem er. Jeg har mine mistanker, men det blir etter hvert veldig spennende å se Ravnens egentlige identitet, sier han til NRK.

Espen Grjotheim & Trollet: The Prayer – Andrea Bocelli, Celine Dion

Foto: Jan Egil Ådland/NRK

Trollet har med seg sanger, skuespiller og tidligere Stjernekamp-deltaker Espen Grjotheim. Og hvem vet, kanskje det er en kollega fra Folketeateret som skjuler seg inne i sjarmtrollet? Han sier til NRK at hen er en fantastisk sanger!

I kveld skal en av deltakerne ta av seg maska, og i neste ukes finale vil vi endelig få vite hvem de resterende er. Kanskje det skjuler seg enda flere MGP-artister bak de gjenværende?

Du kan se Maskorama på NRK 1 i kveld, kl. 19:50.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien