Disse skal kjempe om å representere Frankrike i 2021

Frankrike returnerer til Eurovision i 2021. Nå har France Télévisions annonsert hvordan de velger representant, det med et nytt konsept og et nytt navn! 

I dag ble de 12 deltakende artistene og sangtitlene annonsert av den franske kringkasteren. Det etter å ha fullført en intern utvelgelsesprosess. Den nye nasjonale finalen får navnet Eurovision France – C’est vous qui décidez! som kan oversettes til «du bestemmer». Publikumsstemmene teller 50% av den totale poengsummen, mens de andre 50% avgjøres av en profesjonell jury på 10 personer. Showet vil bli ledet live av Stéphane Bern på France 2, hvor vi får se alle de 12 artistene konkurrere mot hverandre.

Dette er de 12 artistene som skal kjempe om å få representere Frankrike i Eurovision Song Contest 2021:

 • LMK – Magique
 • Ali – Paris Me Dit
 • Casanova – Tutti
 • Barbara Pravi – Voilà
 • Cephaz – On A Mangé Le Soleil
 • Amui – Maeva
 • Andriamad – Alléluia
 • Philippine – Bah Non
 • Juliette Moraine – Pourvu Qu’on M’Aime
 • 21 Juin Le Duo – Peux-Tu Me Dire?
 • Terence James – Je T’Emmènerai Danser
 • Poney X – Amour Fou

Hver kveld fra 16. desember viser France 2 et postkort av en av de deltakende artistene som en del av programmet «Eurovision France – les finalistes». I disse «postkortene» vil artisten presentere sangen sin og snakke om seg selv og karrieren sin. 

Del:
Relaterte artikler