Frankrike blir vertsland

Foto: Alexander Gjørøy / escnorge.no

EBU har bestemt seg. Frankrike får arrangere Junior Eurovision Song Contest høsten 2021.

I dag ble det kjent at Frankrike er tildelt Junior Eurovison 2021. Frankrike tok sin første JESC-seier i november, da Angelina vant med «J’imagine». Landet debuterte allerede på Lillehammer i 2004, men har bare deltatt fire ganger siden.

Dette blir første gang siden 1999 at Frankrike er vertskap for et Eurovision-event. Den gangen var det Eurovision Young Dancers som fant sted i Lyon. Det er france·tv som blir ansvarlig for arrangementet. Flere detaljer er ennå ikke gjort kjent. I tillegg til Frankrike er Nederland og Spania klare for å delta neste år. Kasakhstan ønsker også å fortsette, men må bli invitert av EBU.

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien