VICTORIA synger julen inn i kveld

Foto: Lora Musheva / eurovision.tv

Bulgarias VICTORIA arrangerer sin første «julekonsert på hjul», og du kan være med på ferden.

I kveld reiser Bulgarias Eurovision-representant VICTORIA rundt i hovedstaden Sofia i en juledekorert buss. Derfra vil hun fremføre noen av sine største hits i tillegg til å tolke noen kjente julelåter. Det hele kan du se hjemme fra godstolen direkte på hennes YouTube-kanal fra kl. 17.00 i kveld.

Musikkbuss

– Jeg kan nesten ikke vente til denne konserten i dag. Vi håper å kunne skape julestemning i Sofia med musikkbussen vår, som vil gå rundt i byen i to timer. Vi kan ikke stoppe noe sted, men vi skal streame så vi kan dele det med alle, sier Victoria i en pressemelding.

Hun forteller videre at de har lyst til å gjøre dette til en årlig tradisjon.

-Forhåpentligvis vil vi kunne gjøre noen stopp rundt i byen neste år.

3 millioner streams

Tidligere i desember ble det kjent at Victoria har kommet inn på Forbes’ liste «30 under 30» for 2020. Hun er også en av de mest strømmede artistene i Bulgaria i år med 3 millioner streams og en halv million lyttere.

Nylig ga hun ut singelen «Ugly Cry», som skal være en av hennes potensielle Eurovision-låter. Den kan du lytte til nedenfor.

Hvorvidt det blir «Ugly Cry» hun skal fremføre i Rotterdam i mai, eller om hun ender opp med en annen låt, blir klart i løpet av mars.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien