Mamma Mia! Ulrikke har sikret seg hovedrolle!

Foto: Alexander Gjørøy / escNorge.no

2020 ble nok et litt annerledes år enn Ulrikke Brandstorp først så for seg, men til tross for at Eurovision ble avlyst så har hun virkelig ikke hvilt på laurbærene!

Først vant hun MGP-finalen etter stemmekaoset, så ble Europa-turen kortet ned på grunn av viruset, deretter kom nyheten om at Eurovision var blitt avlyst, men til tross for pandemien og en verden med nedstenginger har Ulrikke bare fortsatt å jobbe på, med nye og spennende prosjekter.

Hun har både rullet i gjørma på «Kompani Lauritzen», sluppet julealbumet «Spent Christmas With Me» og nylig vant hun «Maskorama» som Trollet. Og nå har hun altså sikret seg hovedrollen som Sophie i musikalen «Mamma Mia!», som settes opp på Folketeateret i august.
Nyheten om hovedrollen fikk hun samme dag som EBU offentligjorde at de hadde besluttet å avlyse den internasjonale finalen i Rotterdam.

Ulrikke som Trollet i Maskorama-finalen.
Foto: Julia Marie Naglestad / NRK

Ikke eneste MGP-stjerne
Når teppet går opp på premieren, den 26. august, vil Brandstorp dele scenen med enda en kjent og kjær MGP-vinner, nemlig Karoline Krüger.

Krüger, som for tiden er aktuell i musikalen «Chess» på Folketeateret, skal spille rollen som Donna, moren til hovedrollen Sophie. Og hvem vet, kanskje samarbeidet kan resultere i vakre MGP-toner mellom henne og Brandstorp en gang i fremtiden? – Vi kan jo håpe på det!

Krüger sikret en 5. plass for Norge i Eurovision 1988 med «For Vår Jord», skrevet av Anita Skorgan.

Musikalen hadde premiere på West End i 1999. Til nå er forestillingen sett av over 65 millioner mennesker, fordelt på 50 produksjoner på 16 forskjellige språk.

All musikk og sangtekster i «Mamma Mia!» er skrevet av Benny Andersson og Björn Ulvaeus, fra ABBA.

Ønsker du å se Ulrikke og Karoline skinne sammen på scenen? Da kan du kjøpe billetter til «Mamma Mia!» her!

Del:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Relaterte artikler
Torino 2022
Intervjuer

2022: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2022
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien