Vil DU kore for Daði Freyr?

Foto: Mummi Lú / Eurovision.tv

Daði Freyr er ferdig med å skrive bidraget til neste års Eurovision, og nå ber han publikum om å sende inn lydfiler som skal danne et kor i deler av låten. Låten skal fremføres i Rotterdam sammen med hans band Gagnamagnið.

I år er forhåndsinnspilt bakgrunnsvokal for første gang tillatt brukt i konkurransen. Dette er en midlertidig endring i reglene for å holde delegasjonene minst mulig på grunn av smittevern.

Som Daði publiserte på Twitter tidligere i dag, vil han benytte seg av forhåndsinnspilt vokal i form av koring i en del av sangen.

Som Daði nevner i videoen har han delt opp koringen i 7 forskjellige deler. Dersom du er interessert i å delta i koret kan du sende en lydfil med en av de 7 delene til [email protected] innen 11. januar. De forskjellige delene finner du HER.

Alle lydfilene må starte på samme sted som eksemplene. Klippene skal til slutt forme teksten «Finds a new way to grow».

Daði er ikke et nytt fjes i Eurovision-sammenheng. Han deltok i Söngvakeppnin 2017 med låten «Is This Love?», og i fjor vant han og bandet hans, Gagnamagnið, Islands nasjonale finale med låten «Think About Things». Fjorårets låt ble raskt en av favorittene til å vinne, men konkurransen ble som kjent avlyst på grunn av Covid-19.

Daði Freyr – «Think About Things»

Mer om Islands deltakelse i Eurovision kan du finne HER.

Del:
Relaterte artikler
Eurovision 2022
2022: Alle låtene
Intervjuer
2022: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2022
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien