Disse skal lede Melodifestivalen 2021

FOTO: Jan Danielsson, SVT, Christopher Schauz, Kitty Lingmerth, Lena Philipsson, Peter Knutson, Knut Koivisto, Freddie Boston. SVT.

Åtte av Sveriges største stjerner skal lede Melodifestivalen 2021, sammen med Christer Björkman. – Programlederne for Melodifestivalen 2021 er artister og programledere seerne har sett tidligere i Melodifestivalen, men det er også noen helt nye ansikter i avslører Björkman.

Christer Björkman har stått i spissen for konkurransen i lang tid. I Melodifestivalen 2021 er han den røde tråden i de seks programmene.

– Det er så utrolig stor ære å bli spurt om å lede Melodifestivalen, så jeg måtte bare si ja. Men etter 20 år med prosjektet vet jeg også hva det er jeg har sagt ja til, så det er med skrekkblandet fryd og stor respekt jeg går inn i programmet, sier Christer Björkman.

Videre forteller Björkman at det er med stor stolthet han presenterer årets programledere, som hver «representerer noe veldig spesielt og unikt i underholdningssverige». Han forteller at de i år ønsker å ha en variert og fargerik gjeng av programledere.

Disse skal lede Melodifestivalen 2021, sammen med Björkman:

  • Semifinale 1 – Lena Philipsson
  • Semifinale 2 – Anis Don Demina & Oscar Zia
  • Semifinale 3 – Jason Diakité
  • Semifinale 4 – Per Andersson
  • Andre sjansen – Shirley Clamp
  • Finalen – Måns Zelmerlöw & Shima Niavarani

Melodifestivalen 2021 går av stablen 6. februar og disse artistene deltar. Blant de som deltar i år, er The Mamas som vant konkurransen i 2020. De fikk aldri mulighet til å representere Sverige i Rotterdam, grunnet Covid-19 pandemien som gjorde at årets internasjonale konkurranse måtte avlyses.

Del:
Relaterte artikler