Blir det scenario A, B, C eller D?

Foto: NPO/NOS/AVROTROS

Sietse Bakker, ansvarlig produsent for Eurovision Song Contest, har twitret at avgjørelsen om hvilket scenario som skal benyttes for Rotterdam 2021 snart skal tas.

Blir det scenario A, B, C eller D. Det har lenge vært et stor spørsmål, og mange håpet at alt ville være tilbake til normalen i mai 2021. Slik det ser ut nå er ikke dette tilfellet, og Nederland har for øyeblikket strenge restriksjoner. Munnbind er påbudt på offentlig plass, man må holde minst 1.5 meters avstand og det oppfordres til hjemmekontor.

De fire ulike scenarioene blir forklart i videoen under.

På Twitter deler Bakker et bilde fra avisen Telegraaf, hvor han skriver at beslutningen om hvilket scenario som vil gjelde i mai vil bli tatt i løpet av fire til fem uker.

Uansett hvilket scenario arrangørene går for, vet vi allerede nå at låtene uansett skal spilles inn på forhånd. Dette for å sikre at artisten får «opptre» i Rotterdam til tross for en eventuell karantene, isolasjon eller andre omstendigheter som gjør det umulig å reise til vertsbyen.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien