Flere Sanremo-detaljer avslørt

Foto: Stefano Pilli

Det er snart bare to måneder til årets Festival Di Sanremo 2021, og nå er flere detaljer avslørt.

Tidligere deltaker Elodie, skal ifølge flere italienske medier være medprogramleder i årets utgave. Hun deltok som artist i fjor, og kom på en femteplass.

RAI, som er Italias kringkaster og arrangør av festivalen, ser stadig på mulighetene for å kunne ha et livepublikum under sendingene.

Ett av forslagene som har kommet er fra det italienske rederiet Costa Cruises, som tilbyr sitt flaggskip til publikum i Sanremo-festivalen. Ideen går ut på at publikum isoleres på skipet i to uker før sendestart, og under hele uken mens festivalen pågår. RAI er positive til forslaget, men leger og forskere mener det er en dårlig ide. Det har vært mange tilfeller av smitte på cruiseskip tidligere.

En av årets deltagere i festivalen, Orietta Berti, feirer 55 års lang musikkarriere, og gir i den forbindelse ut en biografi. Hun deltok for første gang i 1966, og for siste gang for 19 år siden. I den perioden har hun deltatt hele imponerende 12 ganger.

Årets Sanremo festival går av stabelen 2. mars, og finalen skjer 6. mars. Vinneren får muligheten til å representere Italia i årets Eurovision.

Del:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Relaterte artikler
Torino 2022
Intervjuer

2022: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2022
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien