Hva velger San Marino?

Foto: Panini S.P.A

Mens vi her hjemme på berget lader opp til vår første delfinale, har mange av de andre deltakerlandene allerede ting klart.

San Marino bestemte i fjor, etter at Eurovision ble lagt på is, at deres artist Senhit også skulle få sjansen i 2021.

Siden den gang har Senhit presentert sine egne versjoner av gamle Eurovision hits, i det hun kaller #freakytriptoRotterdam. Seneste tilskuddet i rekken av cover låter er Abba sin vinnerlåt fra 1974, Waterloo.

Siden vi vet at det er Senhit som skal representere San Marino lurer jo alle på hva slags låt hun skal fremføre. I fjor ble det hele avgjort i en nettavstemming, men i år sier San Marino RTV (den nasjonale tv-kanalen i landet) at de ikke helt har bestemt seg for hvordan de vil gjøre det. I samtale med fans på instagram og på direkte spørsmål om når låta kan bli presentert, sier kringkasteren at «vi jobber med saken, og tror at vi i slutten av februar kan komme med noe».

Så da får vi se hva de velger. Blir det en låt, blir det mange låter som publikum kan velge mellom? Hvilken sjanger får vi? Når kommer låta? Og hva slags kostyme velger Senhit? Som den kameleonen hun er tipper jeg det blir spektakulært.

Mens vi venter på at San Marino og Senhit skal gi oss sitt bidrag, kan vi jo korte ventetiden med å høre hennes friske versjon av Waterloo.

Del:
Relaterte artikler