Eden Alenes tre videoer er ute og avstemningen er i gang!

Foto: Ran Yehezkel / Eurovision.tv

Samtidig som KAN åpnet for online-avstemning i landets uttagelse til Eurovision Song Contest, HaShir Shelanu L’Eurovizion 2021, offentliggjorde de musikkvideoene til de tre bidragene Eden Alene konkurrerer med.

SE FINALEN HER

Denne tirsdagen var Eden Alene og Lucy Ayoub, en av programlederne i Eurovision i Israel i 2019 og programleder for årets israelske finale, tilstede i en radiosending på Kan Gimmel for å sparke i gang finalerunden i årets avstemning i HaShir Shelanu L’Eurovizion.

I showet, som samtidig ble sendt på tv-kanalen KAN11 og strømmet på Facebook, snakket Eden om de forskjellige bidragene «La La Love», «Set Me Free» og «Ue La La» før de presenterte musikkvideoene.

Resultatet av avstemningen blir offentliggjort i et show på tv-kanalen KAN11 mandag 25. januar kl. 20:15. Selv om dette er ett live-show ledet av Lucy Ayoub, kommer ikke Eden Alene til å fremføre bidragene live. I forrige uke ble dette endret av KAN, pga Covid19 lockdown. Disse endringene medfører at de kommer til å vise videoene i stede og at det ikke blir jury-stemmer i årets konkurranse. Avgjørelsen kommer kun til å være basert på stemmer fra folket.

Eden Alenes musikkvideoer

«La La Love»

Under sendingen tirsdag, fortalte Eden at hun fikk en umiddelbar tilknytting til sangen og at hun elsket å spille inn denne videoen.

“Set Me Free”

I følge Eden var denne sangen var den vanskeligste å spille inn, så de måtte bruke to dager på innspillingen.

“Ue La La”

Eden avslørte under sendingen tirsdag at hun ikke var så begeistret for denne sangen til å begynne med. Men etter hun forestilte seg selv som en fryktløs kvinne, lærte hun seg å elske sangen.

Hvilken låt er din favoritt?

Del:
Relaterte artikler
MGP 2023
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien