Scenen til Melodifestivalen er klar!

Foto: Alexander Gjørøy

SVT har i dag gått ut med hvordan scenen i Melodifestivalen blir seende ut i år.

Slik som her i Norge vil årets utgave av Melodifestivalen gå uten publikum, og alle showene vil bli arrangert i Globen. Selvsagt er det trist med mangelen på publikum, men TV-produksjonsmessig har det gitt nye muligheter skriver SVT i et innlegg på Instagram.

Bl. a. vil vi få se et lavere glasstak, noe som skal gi en mer intim klubbfølelse. Man vil også rigge til en liten scene på studiogulvet i arenaen, noe som ikke hadde vært mulig med tilskuere. Denne vil være til bruk for programlederne samt til bord for artistene mens de venter på resultatene av avstemningene.

Lørdag 6. februar braker det løs med første av 4 delfinaler. 6. mars er det «Sista Chansen» og den store finalen blir lørdag 13. mars. Det er forøvrig den siste nasjonale finalen denne sesongen.

Og mens vi venter kan vi ta et gjensyn og gjenhør med fjorårets vinnere The Mamas, som stiller også i år, nærmere bestemt i 4. delfinale 27. februar.

Del:
Relaterte artikler