Dato for utgivelsen av Kypros sin låt er klar

Foto: Panik Records

Utgivelsesdatoen for Elena Tsagrinoú sin Eurovision-låt er klar. «El Diablo» vil bli sluppet den 24. februar. Låten handler om å bli forelsket i en som er like fæl som djevelen selv.

Nyheten ble postet på hennes offisielle Instagram-konto i går. Hun avslørte samtidig at hun holder på med å lage musikkvideoen til låten.

Instagram-posten ledsages av et mørkerødt bilde som viser Elenas siluett, hvor hun holder en hjerteformet ballong. Teksten på ballongen kan kanskje være en tekstlinje hentet fra sangen, og betyr, «Mama mamacita fortell meg hva jeg skal gjøre?» Det er vel ikke usannsynlig at hun ber sin mor om råd til å takle den vanskelige romantiske situasjonen hun er i.

Kypros har satt sammen et eget team for å støtte Elena i Eurovision 2021. Bidraget er skrevet av svenske Jimmy “Joker” Thornfeldt, kanadiske Laurell Barker, brasilianskfødte Oxa og danske Thomas Stengaard. Iscenesettelsen av showet til «El Diablo» vil bli utført av den østerrikske kunstneriske lederen Marvin Dietmann.

Elena Tsagrinoú, som ble født i 1994 i Athen, er en av de mest glamorøse og talentfulle sangerne i den greske popverdenen.

Hun deltok i «Greece Got Talent» som fjortenåring, og nådde helt til semifinalen. I 2013 startet hun som forsanger i bandet «OtherView». Etter fem suksessfulle år, og mange hits med dette bandet, startet Elena sin solokarriere. Hun har gitt ut flere hitsingler, og videoene hennes på YouTube har millioner av visninger. Hun har spilt på de største musikkshowene i Hellas og Kypros, har hatt en rekke konserter og har samarbeidet med mange kjente greske artister. Elena anses for å være en av de beste popsangerne i sin generasjon, med titusenvis av følgere på sosiale medier.

TV-karrieren hennes har også vært vellykket. Den startet i 2014, hvor hun var coach i musikkshowet «Just The 2 Of US». I 2016-2017 presenterte hun «The Voie of Greece», og siden oktober 2020 har hun hatt sitt eget show på MAD TV, som er den ledende musikkanalen for både Hellas og Kypros.

Eurovision Song Contest er ikke som en tilfeldig konsert for Elena. Artisten er stor fan, og forstår betydningen av det hun skal være med på. Hun har uttalt at Eurovision er en institusjon, og at hun har fulgt den i flere år. Hun syns det er utrolig å se så mange artister, og så mange forskjellige typer musikk, i en stor og spektakulær feiring. Så hun ser virkelig frem til sin deltakelse i konkurransen, nå som hun har funnet den rette låten.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien