Spania velger sitt bidrag i februar!

Foto: Javier Gonzáles / Eurovision.tv

RTVE kommer til å arrangere en nasjonal finale for å finne låten de skal sende til Eurovision.

I dag avslørte den spanske kringkasteren RTVE at publikum skal kunne velge låten som skal representere Spania i Eurovision Song Contest 2021 i Rotterdam.

Spanias representant, Blas Cantó skal fremføre to sanger i en direktesendingsgalla som skal finne sted i februar. Låten som skal bli sendt til Rotterdam blir valgt ut av de spanske seerne. De to sangene det skal velges mellom kommer ut snart.

I år har jeg fått en ny sjanse. Jeg vil gjerne høre på meningen til Eurovisionfans. Jeg vil at hele verden skal bli med meg og at vi skal støtte hverandre fordi til Eurovision skal vi sammen. Energien til Eurovision i Spania er smittsom.

Blas Cantó ble internt valgt for å representere Spania i Eurovision Song Contest 2020 med låten «Universo». RTVE bestemte seg veldig raskt for å gi fjorårets artist en ny sjanse til å representere landet i sangkonkurransen. 

Blas Cantó – Universo 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien