Romanias bidrag vil bli valgt internt

Foto: ŞTEFAN DACIAN FOLDI

I dag avslørte den rumenske kringkasteren TVR at det ikke blir nasjonal finale i Romania i år på grunn av koronapandemien. Låten som skal bli sendt til Rotterdam blir valgt ut internt av en profesjonell jury som består av musikkfagfolk. Denne prosessen starter i dag og Roxen skal sende inn flere låter.

Romania har valgt artisten Roxen som landets representant i 2021. Det blir fortsatt et samarbeid mellom kringkasteren TVR og Roxen sitt plateselskap Global Records. Det ble nylig kunngjort at Global Records er den rumenske lisensinnehaveren av Warner Music utgivelser i Romania. Partnerskapet mellom disse to plateselskapene vil dermed begynne med en kampanje for å støtte ROXEN, en artist som har oppnådd lokal suksess, og blitt valgt ut til å representere Romania i Eurovision Song Contest. 

Her kan du høre Roxens nyeste singel «Parte Din Tine»

DJ Project x Roxen – Parte Din Tine
Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien