Oddsen peker på KIIM som favoritt i jevn delfinale

KiiM er spillseskapenes favoritt foran lørdagens delfinale: Foto: Julia Marie Naglestad/NRK

I løpet av uka har det skiftet litt på hvem som har ledet hos spillselskapenes bettinglister. Først lå Landeveiens helter på topp, men har nå måttet gi tronen til KIIM (Kim Rune Hagen).

Dersom du ser på de mest sette internasjonale vloggerne som lager react to-videoer på låtene i de norske delfinalene, så trekker nesten alle fram den store genrebredden i årets startfelt. De trekker også fram det jevnt høye nivået. Et eksempel er Luke:

Interessant nok har Matt hos escUnited en helt annen låt som sin vinnerfavoritt. Kanskje et eksempel på at vi går mot en jevn finale.

Selve oddsen gir akkurat nå KIIM 38 % sjanse for seier med sin «My Lonely Voice». Bare 4 % bak ligger Landeveiens helter med deres «Alt det der». En sang som også har fått gode tilbakemeldinger hos flere av de utenlandske synserne. Så er det et ganske langt fall ned til tredjeplassen som er nesten helt jevn med fjerdeplassen. Marianne Pentha og Mikkel Gaup anslås å ha 15 % sjanse for seier for sin «Pages». Mens Royane og «Circus» får 14 %.

Likevel, det har vært veldig varierende hvor godt oddsen har truffet på sine gjetniner. Enkelt og greit fordi noen låter løfter seg live, mens andre faller litt sammen.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien