KEiiNO slipper musikkvideo til «Monument»

Foto: Tobias Aasgaarden

Musikkvideoen til MGP-låta «Monument» slippes i kveld, og omtales som deres mest spektakulære hittil.

I musikkvideoen til «Monument», som slippes i kveld kl. 21.00 på YouTube, får vi se norsk natur og hundrevis av reinsdyr, skriver KEiiNO i en pressemelding. Om KEiiNO vinner MGP igjen, vil gruppa være en god ambassadør for Norge ved å vise frem landet vårt på best mulig måte.

Se teaser under, og den offisielle videoen her kl. 21.00.

Min oldefar Klemet kommer fra den generasjonen som kjempet for den samiske kulturens overlevelse for mange, mange år siden. Han er min store hverdagshelt. Hans kamp, og hans stå-på-vilje er en av grunnene til at jeg får muligheten til å leve ut drømmen min den dag i dag.

Fred Buljo, KEiiNO
Foto: Tobias Aasgaarden

Videoen er spilt inn over hele landet, fra Lindesnes i sør til Kautokeino i nord. Den norske naturen spiller hovedrollen, og birollene blir spilt av hundrevis av reinsdyr. Låta har allerede nådd over en million avspillinger på Spotify, og over 800 000 på YouTube.

Det er KEiiNO selv, sammen med fotograf Tobias Aasgaarden, som har produsert musikkvideoen til «Monument». Videoen er spilt inn på følgende steder i Sør-, Vest- og Nord-Norge: Lindesnes, Lysebotn, Haukeli, Hoddevik, Vøringsfossen, Skåla, Slogen, Vestkapp, Lofoten og Kautokeino.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien