Sangen til Atle Pettersen er sluppet

Foto: Julia Marie Naglestad/NRK

Atle Pettersen er direkte kvalifisert til Melodi Grand Prix-finalen 2021, men skal i delfinale 4, lørdag 6. februar, få vise frem bidraget sitt live. Nå er endelig bidraget hans sluppet!

Atle Pettersen: «World On Fire»

Tekst/melodi: Atle Pettersen, Jesper Borgen, Magnus Clausen, Alexander Pavelich og Peter Daniel Newman

Atle Pettersen (31) er vokalist, låtskriver og programleder fra Skien. Han startet tidlig med musikken og deltok i MGPjr i 2003 med sangen «Hekta på Brett»

Han er tidligere kjent som vokalist i bandet Above Symmetry og The Scheen. Atle hadde sitt gjennombrudd i X-factor i 2010, og ga samme år ut debutsingelen «Light on», som nådde en 6. plass på VG-lista. I 2011 kom debutalbumet «Based on a true Story», som gikk rett inn på en 3. plass på VG-lista.

Siden debuten i X-factor har Atle vært å se i både Stjernekamp 2013 og The Hit 2014. Han vant dessuten Skal vi danse i 2011. De siste fire årene har han også vært programleder for Beat for Beat på NRK.

De siste årene har han gitt ut mer norsk musikk og har også skrevet låter for andre artister, blant annet «Darkside» for Alan Walker. Høsten 2020 gav han ut sitt første julealbum «Tusen julelys».

Hør alle MGP-låtene i vår spilleliste på Spotify:

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien