Tyskland har valgt Jendrik Sigwart

Foto: (C) NDR

26 åringen fra Hamburg skal representere Tyskland i Eurovision Song Contest 2021 i Rotterdam.

Den tyske kringkasteren, NDR, har satt sin lit til ekspertene for å velge sitt neste bidrag til Eurovision. Jendrik var en av 100 bidrag og artister som konkurrerte og imponerte to ulike juryer om billetten til Rotterdam.

Hvem er Jendrik?

Jendrik vokste opp i Hamburg og er nest eldst i søskenflokken på fire. Han startet tidlig med å spille piano og fiolin, og etter videregående begynte å han å studere ved Osnabrück University of Applied Sciences.
Han har lenge skrevet sine egne sanger også for sitt favoritt-instrument, Ukulele.

Hjembyen til Jendrik: Hamburg, Tyskland. Foto: Mandy Pettersen / escnorge.no

På grunn av de strenge tiltakene i fjor, fikk Jendrik både tid til å skrive sitt eget bidrag og produsere musikkvideo til den. Underveis i prosessen postet han humoristisk på TikTok “How to make a Musikvideo”, der det kom tydelig frem hvor mye han ønsket å representere Tyskland i 2021.

Å delta i Eurovision for Tyskland har lenge vært en drøm for Jendrik, som lenge trodde at drømmen ikke ville bli virkelighet. Nå er den sprudlende og energiske musikeren i ekstase over at drømmen har gått i oppfyllelse.

Sangen

Det tyske bidraget vil slippes på tysk TV torsdag 25. februar 17:50 CET og 19:56 CET.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien