Startrekkefølgen er klar i årets UMK!

Foto: Yle/Mona Salminen, Milla Määttä

YLE har i dag offentliggjort startrekkefølgen i årets UMK. Teflon Brothers X Pandora er først ut, mens Ilta avslutter konkurransen.

Den bekreftede startrekkefølgen er:

UMK 2021

Finalen av Uuden Musiikin Kilpailu (UMK) avholdes lørdag den 20. februar i Mediapolis tv-studio i Tammerfors. Programlederen i årets UMK er Antti Tuisku. Konkurransen blir sendt online med kommentarer på finsk, svensk, russisk og engelsk. De svenske kommentatorene er Johan Lindroos og Eva Frantz som mange av oss kjenner fra programmet «De Eurovisa» på YLE.

En endring av året er at publikumstemmer teller 75%, mens de internasjonale juryenes stemmer teller kun 25%. Samtidig vil sendingen foregå uten publikum, som de fleste andre nasjonale uttaginger i år.

Del:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Relaterte artikler
Torino 2022
Intervjuer

2022: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2022
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien