Imerika kan ikke «escape» fra odds-favorittstempelet i MGP

Imerika er favoritt til det siste gullpasset til finlen på lørdag: Foto: Julia Marie Naglestad/NRK

Vi er allerede framme ved den siste delfinalen. Vi har nå også fått lansert den siste forhåndskvalifiserte; Rein Alexanders «Eyes wide open». Den har fått terningkast seks i en riksdekkende avis, og seiler nok opp som en favoritt til å kjempe om seieren mot de andre odds-favorittene, KEiiNO, TIX og Atle Pettersen. I kampen om de siste gullpasset fra delfinalene er Imerika og låta «I can´t escape» favoritt til seieren.

Ikke i noen andre delfinaler har det vært en så klar favoritt på oddsen. Imerika og hennes låt «I can´t escape» gis 51 % sjanse til å gå til topps i delfinalen. På andreplass finner vi River med country-rock låta «Coming Home». Tredjeplassen på oddsen er reservert til Ane.Fin og låta «Walking in my sleep» . Nederst finner vi den morsomme «Bli med meg opp gard´n» med TuVeia.

Nå når alle låtene er ute, så kan vi også se på oddsen for hvem som vinner finalen. Her må vi nok ta forbehold om at Rein Alexanders låt har vært ute bare i noen timer, og at den dermed kanskje både kan klatre oppover eller synke nedover etter at alle har sett den live. Vi må også ta forbehold om at f.eks Imerika kan bli med i topp-kampen i finalen slik blant andre det store nettstedet Wiwi-bloggs har tippet. Et tredje forbehold vi må ta er at den låta som får wild-cardet i sendingen på mandag kan blande seg inn i topp-striden.

Men akkurat nå er det KEiiNO som er den store favoritten. Den anslås av Eurovisionworld til å ha 35% sjanse for seier, mens TIX på andreplass har 15% sjanse for seier.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien