Nord-Makedonia er klar med sitt bidrag

Foto: Martin Trajanovski

Endelig har dagen kommet, Nord-Makedonia og deres utvalgte sanger Vasil Garvanliev presenterer sitt bidrag til årets Eurovision Song Contest 2021.

Vasil skal delta med låten «Here I stand» under årets Eurovision i mai.

Han sier selv om låta: «I fjor, midt i alt kaoset og virvelvinden av skuffelser skrev jeg «Here I stand» i ett pust, uten noe spesielt fokus. Jeg tror det kom i et av de litt rare øyeblikkene i livet der du er ett med deg selv : klar til å la følelsene flyte i sin reneste form uten fordømmelse, fritt og ærlig. Jeg er beæret over å ha sjansen til å representere Nord-Makedonia i Eurovision med en sang som er inspirert av min personlige reise. Det sies at ethvert menneske bærer med seg minst en sang inni seg. «Here I stand» er den sangen for meg. Jeg kan nesten ikke vente med å fremføre den for dere i Eurovision!»

Sangen blir lansert i løpet av de neste ukene.

Nord-Makedonia dukket først opp i Eurovision Song Contest 1998, og har deltatt 19 ganger. Før 2019 var landet kjent som FYR Makedonia (den tidligere republikken Makedonia i Jugoslavia). Deres hittil beste plassering var en 6.plass i 2019 med Tamara sin «Proud», som forøvrig Vasil koret på. Så blir det spennende i år og se om han klarer å toppe den prestasjonen. Vi gleder oss hvert fall til å høre låta når den kommer.

Del:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Relaterte artikler
Italia 2022
Intervjuer

2022: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2022
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien