Vikarierer som programleder i MGP ut sesongen

Silje Nordnes. Foto: Julia Marie Naglestad/NRK

Ingrid Gjessing Linhave blir nødt til å stå over den femte delfinalen og den store finalen av MGP 2021 på grunn av ryggplager. Silje Nordnes trer derfor inn og tar hennes plass i programledertrioen.

Ingrid Gjessing Linhave, Kåre Magnus Bergh og Ronny Brede Aase har loset seerne trygt og godt gjennom de fire første delfinalene av Melodi Grand Prix 2021. Nå har ryggplager satt Ingrid ut av spill og hun har blitt sykemeldt ut sesongen.

Foto: Julia Marie Naglestad / NRK

At Ingrid er sykemeldt betyr at Silje Nordnes, kjent fra blant annet P3Morgen og Maskorma, nå må kaste seg rundt og finne frem paljetter og finstas allerede til i morgen, da den femte delfinalen går av stabelen kl. 19:50. Erfaringen hun fikk som programleder under høstens Maskorama gjorde Silje tryggere på å ta på seg vikarjobben i MGP.

Det er litt spesielt å kaste seg rundt på så kort varsel, men det er et stort velsmurt maskineri med masse flinke folk. Og jeg har jobbet litt med Kåre Magnus og mye med Ronny, for å si det mildt, og jeg kan ikke tenke meg bedre makkere å ha ved min side, sier Nordnes til NRK.

Foto: Julia Marie Naglestad/NRK

Nordnes er en stor fan av MGP og Eurovision Song Contest. Hun har blant annet vært med i panelet under Adresse-programmene som leder opp til den internasjonale finalen.

Vi ønsker Silje masse lykke til med det ærefulle oppdraget, og vi ønsker Ingrid en riktig god bedring!

Del:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Relaterte artikler
Italia 2022
Intervjuer

2022: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2022
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien