Hør en snutt av Benny Cristos låt her!

Foto: BENEDIKT RENČ / Eurovision.tv

Tirsdag 16. februar er den store dagen i Tsjekkia. Da blir Benny Cristo sin låt sluppet. Nå har Česká televize hatt et intervju med Benny Cristo rundt hans innspilling av musikkvideo der vi får høre snutter fra hans låt!

Navnet på låta er enda ikke offentliggjort. Låta er produsert av Filip Vlček. Han vil også være med på scenen i Eurovision Song Contest i 2021. Benny har også offentliggjort at fire dansere vil bli med han på scena. Til låta si har Benny sagt tre ord om låta. Det han har sagt er «Å lengte», «Energi» og «Netflix og Chill».

Hør snutter fra hans låt i intervjuet her

Tsjekkia i Eurovision Song Contest

Den tsjekkiske republikk debuterte i Eurovision Song Contest i 2007 med låta «Malá dáma» av Kabát. Der kom de på en sisteplass i semifinalen med 1 poeng. De har vært med 8 ganger i konkurransen der de før første gang kvalifiserte seg for finalen i 2016 med låta «I Stand» av Gabriela Gunčíková.

I 2020 skulle Benny Cristo delta for landet med låta «Kemama», men måte smøre seg med tålmodighet da verden ble stengt ned. Kringkasterne var raskt ute med å velge Benny Cristo til å delta for Tsjekkia i 2021.

Hva synes du om snuttene av låta hans? Virker det lovende?

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien