Eurovision in Concert 2021 utsatt til 2022.

Foto: Robert Ilseth / escNorge

I dag kom nyheten om at den allerede utsatte Eurovision in Concert blir utsatt til 9. april 2022. Før fjorårets konsert, så arrangørene at situasjonen med koronapandemien ville gjøre det umulig å arrangere den populære konserten. Derfor utsatte de den til i år.

Arrangørene håpet i det lengste at det ville bli mulighet til å gjennomføre årets Eurovision in Concert, men dessverre er smittesituasjonen fortsatt slik at dette ikke lar seg gjøre. Derfor har de nå tatt avgjørelsen om å vente med å arrangere konserten til neste år.

Billetter kjøpt til konserten i 2020 og 2021 vil også gjelde for konserten i 2022. Har du billett til en av disse konsertene vil du motta informasjon på mail fra Ticketmaster.

Den offisielle Instagram kontoen til Eurovision in Concert postet en oppdatering angående saken:

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien